Οι σύγχρονες ενδοσκοπικές γυναικολογικές επεμβάσεις χωρίς νοσηλεία αποτελούν μια μοντέρνα δυνατότητα του ιατρείου μας, με στόχο την πρακτική και ψυχολογική διευκόλυνση των ασθενών.

Η διαρκής εξέλιξη των ενδοσκοπικών (λαπαροσκοπικών και ρομποτικών) χειρουργικών μεθόδων σε συνδυασμό με την πιστοποιημένη χειρουργική εμπειρία αλλάζουν ριζικά το τοπίο των γυναικολογικών επεμβάσεων.

Πλέον ενδοσκοπικές επεμβάσεις αφαίρεσης κυστών, ινομυωμάτων ή της μήτρας μπορούν να πραγματοποιηθούν με μέγιστη αποτελεσματικότητα, απόλυτη ασφάλεια και ελάχιστη επιβάρυνση της ασθενούς.

Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα στις περισσότερες ασθενείς να επιστρέψουν σπίτι τους σε άριστη κλινική κατάσταση την ίδια κιόλας ημέρα.

Στο πλαίσιο αυτό ο γιατρός και το ιατρικό προσωπικό του ιατρείου βρίσκονται στη διάθεση της ασθενούς καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Λαπαροσκόπηση χωρίς νοσηλεία
Ioannis Raptis
Ο Ιωάννης Κ. Ράπτης είναι πιστοποιημένος ιατρός (τίτλος MIC II) για την πραγματοποίηση λαπαροσκοπικών και υστεροσκοπικών επεμβάσεων μεγίστου βαθμού δυσκολίας από την Γερμανική Εταιρεία Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (AGE). Στην πλειοψηφία των ασθενών παρέχεται η δυνατότητα λαπαροσκοπικών-ρομποτικών επεμβάσεων χωρίς νοσηλεία.