Οι καινούργιοι και υψηλών προδιαγραφών χώροι του ιατρείου συνάδουν με τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες αιχμής. Ο συνδυασμός υψηλής αισθητικής και στοχευμένης λειτουργικότητας εξασφαλίζει μια ευχάριστη και διακριτική μεταχείριση των ασθενών.

Στον χώρο της γυναικολογικής και μαιευτικής εξέτασης οι ασθενείς και οι μέλλουσες μητέρες μπορούν εάν το επιθυμούν, να παρακολουθούν ζωντανά σε ξεχωριστή οθόνη την κολποσκοπική εξέταση, τον γυναικολογικό και μαιευτικό υπερηχογραφικό έλεγχο καθώς και τον υπέρηχο 3D/4D του εμβρύου.

Παράλληλα η ύπαρξη ξεχωριστού μπάνιου στον χώρο του εξεταστηρίου εξασφαλίζει την απαραίτητη άνεση και διακριτικότητα.

Για τις εγκύους του τρίτου τριμήνου της εγκυμοσύνης έχει διαμορφωθεί ένα ξεχωριστό δωμάτιο καρδιοτοκογραφικού ελέγχου του εμβρύου (NST), όπου η μέλλουσα μητέρα μπορεί να χαλαρώσει σε ένα ζεστό και απόλυτα ήρεμο περιβάλλον.

Στο χώρο της αναμονής διατίθεται δίκτυο Wi-Fi.

Εξοπλισμός

Ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός του ιατρείου εγγυάται σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ιατρική κατάρτιση του ιατρού διαγνωστική ακρίβεια και σιγουριά.

Παράλληλα η χρήση τελευταίας γενιάς ιατρικών εργαλείων καθώς και η τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής εξασφαλίζουν μια απόλυτα ασφαλή άσκηση των ιατρικών πρακτικών.

Ο βασικός τεχνολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει:

  • Υπερσύγχρονο υπερηχογραφικό σύστημα Samsung HS 70A.  Εκτός των άλλων με πρωτοποριακό σύστημα 3D/4D υπερήχου με λειτουργία “Realistic View” για απαράμιλλη ευκρίνεια και φυσικότητα τρισδιάστατων απεικονίσεων του εμβρύου και δυνατότητα αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο σε DVD ή USB-Stick. Επίσης λειτουργία “Clear View” για μέγιστη διαγνωστική ακρίβεια.
  • Πρωτοποριακό, γερμανικό κολποσκόπιο Atmos LED-Kolposkop i View 31 (κατ΄αποκλειστικότητα στην Ελλάδα). Εκτός των άλλων με λειτουργία “Schärfentiefe Plus” για ευκρινέστατη απεικόνιση ενδεχόμενων δυσπρόσιτων παθολογικών αλλοιώσεων και δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης της κολποσκόπησης μέσω μόνιτορ απο την ασθενή.