Τηλέφωνο: +30 210 7299084 E-mail: info@drraptis.gr Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 47, 10676, Αθήνα, Κολωνάκι

Σύσφιξη μεγάλων χειλέων

[vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=””]

Σύσφιξη μεγάλων χειλέων

Η επέμβαση σύσφιξης των μεγάλων (εξωτερικών) χειλέων του αιδοίου περιλαμβάνει τη μικροχειρουργική ανάπλαση της περιοχής, η οποία περικλείει τα μικρά (εσωτερικά) χείλη του αιδοίου.

Αφορά κυρίως γυναίκες, οι οποίες με την πάροδο του χρόνου έχουν παρατηρήσει μια χαλάρωση του δέρματος που περικλείει τα μικρά (εσωτερικά) χείλη του αιδοίου ή που απλά τα μεγάλα χείλη τους είναι υπερμεγέθη, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα.

Με μεθόδους μικροχειρουργικής επιτυγχάνουμε την αφαίρεση της περίσσειας δέρματος ή ιστού, επαναφέροντας την σφριγηλότητα και τη λειτουργικότητα της περιοχής.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική ή περιοχική αναισθησία, η ασθενής επιστρέφει στο σπίτι της αμέσως μετά την επέμβαση και στις κανονικές της δραστηριότητες την επόμενη μέρα. Οι σεξουαλικές επαφές και η άσκηση μπορούν να ξεκινήσουν και πάλι σε 30 μέρες. Σε 15 μέρες από την επέμβαση έχουμε το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ioannis Raptis

Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε, πως η πλαστική επανόρθωση της γεννητικής περιοχής δεν είναι – και δεν πρέπει να είναι – αμιγώς αισθητική.

Περισσότερο από κάθε άλλη αισθητική ατέλεια του γυναικείου σώματος, τα ζητήματα χαλάρωσης του αιδοίου, του κόλπου και του πυελικού εδάφους σχετίζονται με λειτουργικά προβλήματα, τα οποία οφείλουν επίσης να αντιμετωπίζονται, στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης και υπεύθυνης αισθητικής και ταυτόχρονα ουρογυναικολογικής προσέγγισης.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_btn title=”ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” link=”url:https%3A%2F%2Fdrraptis.gr%2Fypiresies%2Fgynaikologia%2Fplastiki-xirourgiki|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]