Τηλέφωνο: +30 210 7299084 E-mail: info@drraptis.gr Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 47, 10676, Αθήνα, Κολωνάκι

Πλαστική κλειτορίδας

[vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=””]

Πλαστική κλειτορίδας

Η μικροχειρουργική αυτή επέμβαση (Hoodoplasty) αφορά το τμήμα του δέρματος (πόσθη) που καλύπτει τη βάλανο της κλειτορίδας και σκοπό έχει τη μείωση του περίσσιου δέρματος αλλά και την ανόρθωση της περιοχής για αισθητικούς και λειτουργικούς λόγους.

Ο επιπλέον δερματικός ιστός γύρω από την κλειτορίδα μπορεί εκτός από αισθητικά δυσάρεστος, να δημιουργεί και προβλήματα με τη σεξουαλική λειτουργία ή ακόμα και με την υγιεινή της περιοχής λόγω του σμήγματος, το οποίο συσσωρεύεται.

Με σύγχρονες ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές (Longitudinal και Horseshoe Hoodoplasty) απαλλάσσουμε την ασθενή από την περίσσεια δέρματος της περιοχής και ανορθώνουμε τη θέση της βαλάνου της κλειτορίδας επιτυγχάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και βέλτιστη λειτουργικότητα.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική ή περιοχική αναισθησία, η ασθενής επιστρέφει στο σπίτι της αμέσως μετά την επέμβαση και στις κανονικές της δραστηριότητες την επόμενη μέρα. Οι σεξουαλικές επαφές και η άσκηση μπορούν να ξεκινήσουν και πάλι σε 30 μέρες. Σε 15 μέρες από την επέμβαση έχουμε το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ioannis Raptis

Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε, πως η πλαστική επανόρθωση της γεννητικής περιοχής δεν είναι – και δεν πρέπει να είναι – αμιγώς αισθητική.

Περισσότερο από κάθε άλλη αισθητική ατέλεια του γυναικείου σώματος, τα ζητήματα χαλάρωσης του αιδοίου, του κόλπου και του πυελικού εδάφους σχετίζονται με λειτουργικά προβλήματα, τα οποία οφείλουν επίσης να αντιμετωπίζονται, στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης και υπεύθυνης αισθητικής και ταυτόχρονα ουρογυναικολογικής προσέγγισης.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_btn title=”ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” link=”url:https%3A%2F%2Fdrraptis.gr%2Fypiresies%2Fgynaikologia%2Fplastiki-xirourgiki|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]