Τηλέφωνο: +30 210 7299084 E-mail: info@drraptis.gr Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 47, 10676, Αθήνα, Κολωνάκι

Περινεοπλαστική

[vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=””]

Περινεοπλαστική

Η πλαστική του περινέου, της περιοχής δηλαδή, η οποία εκτείνεται μεταξύ του κόλπου και του πρωκτού, αποτελεί μία μικροχειρουργική επέμβαση που σκοπό έχει τόσο την αισθητική όσο και τη λειτουργική βελτίωση της περιοχής και κυρίως της εισόδου του κόλπου.

Πολλές γυναίκες, με ιστορικό κυρίως τραυματικών τοκετών μπορεί να εμφανίσουν μετατραυματικές δυσμορφίες στην είσοδο του κόλπου. Αυτές εκτός από αισθητικές επιπτώσεις μπορούν να προκαλέσουν σεξουαλική δυσλειτουργία τόσο στην ίδια την γυναίκα όσο και στον σύντροφό της. Μία χαλάρωση στην περιοχή μειώνει την τριβή κατά τη διάρκεια της συνουσίας, γεγονός που επηρεάζει τη διέγερση και των δύο συντρόφων. Την ίδια στιγμή τυχών ουλές από παλιές, κακές συρραφές μπορούν να προκαλούν επώδυνες επαφές (δυσπαρευνία).

Με την περινεοπλαστική επιδιορθώνουμε μυϊκές βλάβες, αποκαθιστούμε τυχών δυσμορφίες και επιτυγχάνουμε τη σύσφιξη της εισόδου του κόλπου, επαναφέροντάς τον στην αρχική του (προ τοκετού) κατάσταση.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική ή περιοχική αναισθησία, η ασθενής επιστρέφει στο σπίτι της αμέσως μετά την επέμβαση και στις κανονικές της δραστηριότητες την επόμενη μέρα. Οι σεξουαλικές επαφές και η άσκηση μπορούν να ξεκινήσουν και πάλι σε 30 μέρες. Σε 15 μέρες από την επέμβαση έχουμε το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ioannis Raptis

Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε, πως η πλαστική επανόρθωση της γεννητικής περιοχής δεν είναι – και δεν πρέπει να είναι – αμιγώς αισθητική.

Περισσότερο από κάθε άλλη αισθητική ατέλεια του γυναικείου σώματος, τα ζητήματα χαλάρωσης του αιδοίου, του κόλπου και του πυελικού εδάφους σχετίζονται με λειτουργικά προβλήματα, τα οποία οφείλουν επίσης να αντιμετωπίζονται, στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης και υπεύθυνης αισθητικής και ταυτόχρονα ουρογυναικολογικής προσέγγισης.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_btn title=”ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” link=”url:https%3A%2F%2Fdrraptis.gr%2Fypiresies%2Fgynaikologia%2Fplastiki-xirourgiki|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]