Τηλέφωνο: +30 210 7299084 E-mail: info@drraptis.gr Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 47, 10676, Αθήνα, Κολωνάκι

Lifting αιδοίου

[vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=””]

Lifting αιδοίου

Το Lifting αιδοίου περιλαμβάνει το συνδυασμό διαφόρων μικροχειρουργικών παρεμβάσεων, με τις οποίες βελτιώνουμε ταυτόχρονα πολλαπλά αισθητικά προβλήματα, με σκοπό να εξασφαλίσουμε ένα αρμονικό αισθητικό αποτέλεσμα του αιδοίου.

Μακριά από την παρωχημένη και επικίνδυνη λογική του ¨κόβω ότι περισσεύει¨ ακολουθούμε μία ολιστική χειρουργική τεχνική, η οποία δίνει έμφαση στη συνολική εικόνα της ευαίσθητης περιοχής και τη φυσικότητα του αισθητικού αποτελέσματος σμιλεύοντας συνδυαστικά περισσότερες από μία περιοχές (μικρά χείλη, μεγάλα χείλη, πόσθη κλειτορίδας, είσοδος κόλπου).

Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική ή περιοχική αναισθησία, η ασθενής επιστρέφει στο σπίτι της αμέσως μετά την επέμβαση και στις κανονικές της δραστηριότητες την επόμενη μέρα. Οι σεξουαλικές επαφές και η άσκηση μπορούν να ξεκινήσουν και πάλι σε 30 μέρες. Σε 15 μέρες από την επέμβαση έχουμε το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ioannis Raptis

Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε, πως η πλαστική επανόρθωση της γεννητικής περιοχής δεν είναι – και δεν πρέπει να είναι – αμιγώς αισθητική.

Περισσότερο από κάθε άλλη αισθητική ατέλεια του γυναικείου σώματος, τα ζητήματα χαλάρωσης του αιδοίου, του κόλπου και του πυελικού εδάφους σχετίζονται με λειτουργικά προβλήματα, τα οποία οφείλουν επίσης να αντιμετωπίζονται, στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης και υπεύθυνης αισθητικής και ταυτόχρονα ουρογυναικολογικής προσέγγισης.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_btn title=”ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” link=”url:https%3A%2F%2Fdrraptis.gr%2Fypiresies%2Fgynaikologia%2Fplastiki-xirourgiki|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]