Τηλέφωνο: +30 210 7299084 E-mail: info@drraptis.gr Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 47, 10676, Αθήνα, Κολωνάκι

Αιδοιοπλαστική

[vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=””]

Αιδοιοπλαστική

Η αιδιοπλαστική (Labiaplasty) αποτελεί μια μικροχειρουργική επέμβαση στα μικρά χείλη του αιδοίου, με την οποία επιτυγχάνουμε μείωση του μεγέθους τους και βελτίωση της συμμετρίας τους τόσο για αισθητικούς όσο και για λειτουργικούς λόγους.

Αρκετά συχνά οι γυναίκες γεννιούνται με μεγάλα ή ασύμμετρα χείλη, ενώ άλλες αποκτούν αυτά τα χαρακτηριστικά μετά από έναν φυσιολογικό τοκετό ή με την πάροδο του χρόνου. Σε ορισμένες περιπτώσεις η εικόνα αυτή μπορεί να προκαλεί αμηχανία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που εμφανίζονται λειτουργικά προβλήματα, τα οποία σχετίζονται με δυσκολίες στην επαφή, τη στενή ένδυση, την υγιεινή αλλά και με καθημερινές συνήθειες όπως η άσκηση.

Με σύγχρονες ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές (Wedge και Lazy S labiaplasty) σμιλεύουμε τα χείλη του αιδοίου, επιτυγχάνοντας εξαιρετική φυσική εμφάνιση και βέλτιστη λειτουργικότητα.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική ή περιοχική αναισθησία, η ασθενής επιστρέφει στο σπίτι της αμέσως μετά την επέμβαση και στις κανονικές της δραστηριότητες την επόμενη μέρα. Οι σεξουαλικές επαφές και η άσκηση μπορούν να ξεκινήσουν και πάλι σε 30 μέρες. Σε 15 μέρες από την επέμβαση έχουμε το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ioannis Raptis

Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε, πως η πλαστική επανόρθωση της γεννητικής περιοχής δεν είναι – και δεν πρέπει να είναι – αμιγώς αισθητική.

Περισσότερο από κάθε άλλη αισθητική ατέλεια του γυναικείου σώματος, τα ζητήματα χαλάρωσης του αιδοίου, του κόλπου και του πυελικού εδάφους σχετίζονται με λειτουργικά προβλήματα, τα οποία οφείλουν επίσης να αντιμετωπίζονται, στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης και υπεύθυνης αισθητικής και ταυτόχρονα ουρογυναικολογικής προσέγγισης.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_btn title=”ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” link=”url:https%3A%2F%2Fdrraptis.gr%2Fypiresies%2Fgynaikologia%2Fplastiki-xirourgiki|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]